"Succes is altijd
een teamprestatie"

Diensten GrootkeukenTechniek van Rijswijk

Wij zijn totaalleverancier voor alle soorten grootkeukenapparatuur en horeca apparatuur.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren in de aanschaf van betrouwbare apparatuur.
De door ons geleverde merken zijn speciaal door ons geselecteerd op techniek, degelijkheid, storingsgevoeligheid en onderhoudsvriendelijkheid. Ze bestaan bovendien uit gemakkelijk te leveren onderdelen wat zich ook uit in een scherp tarief van het onderhoud. Maar natuurlijk kunnen wij op verzoek ook andere merken leveren.

Onderhouden van uw grootkeukenapparatuur

Het is mogelijk om bij ons onderhoudscontracten af te sluiten. Dit houdt in dat de apparatuur volgens uw wens 1 of 2 keer per jaar wordt onderhouden. De apparatuur wordt nagekeken en doorgemeten. Kleine reparaties worden uitgevoerd, machines worden ontkalkt en beoordeeld op functioneren. Grotere reparaties offreren wij.

Advisering van grootkeukenapparatuur

Onze afdeling verkoop functioneert tevens als uw adviseur in het begeleiden van uw project voor een nieuwe keuken. Dit kan ook op locatie.

Reinigingsmiddelen

Wij leveren de reinigingsmiddelen van Winterhalter. Excellente vaatwasmachines. Optimale waterbehandeling. Uiterst efficiënte reinigingsmiddelen. Op maat gemaakte korven. En praktische toebehoren.

Bent u op zoek naar keukenapparatuur met ervaring ? Neem dan contact met ons op en vertel ons wat uw wensen en eisen zijn.

Doordat wij ook gebruikte apparatuur inruilen, wordt onze voorraad occasions steeds aangevuld.
Wat nog goed is – er zijn bijvoorbeeld klanten die 3 jaar leasen en dan inruilen – wordt volledig gereviseerd en is hierna inzetbaar voor de occasionverkoop.
Op deze apparatuur wordt drie maanden garantie gegeven.

Contact

Thijssenweg 2 AE
4927 PC Hooge-Zwaluwe

076-593 0022

Routebeschrijving

 

Postbus 24
4920 AA Made

KvK: 70166773
BTW: 85 817 1077 B01

IBAN NL19 RABO 0328 7495 91

Nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Sociale media