Skip to main content

"Succes is altijd
een teamprestatie"

Service van uw keukenapparatuur en koelingen

Dit bestaat uit het repareren van alle voorkomende professionele keukenapparatuur. Wij repareren alle merken en zijn gespecialiseerd in het betrekken van alle onderdelen. De meest voorkomende onderdelen zijn op voorraad in onze bussen. 

Reparatie GrootkeukenapparatuurService vinden wij zeer belangrijk, GKT van Rijswijk heeft hier dan ook zijn goede naam mee opgebouwd.  Iedere klant die bij ons een storing meldt, wordt zo snel mogelijk geholpen.

Wij hanteren drie prio's: binnen 4, 8 of 24 uur, met een bijpassend tarief.

Dit betekent concreet: binnen 24 uur na het melden van de storing is er altijd een monteur geweest. De praktijk wijst uit dat mensen doorgaans dezelfde dag nog kunnen worden geholpen. Soms kunnen we ook telefonisch van betekenis zijn als de nood heel hoog is.

Wij zijn voorzien van een 24/7-uurs dienst die wordt waargenomen door onze eigen monteurs, u wordt altijd persoonlijk te woord gestaan. 

Bijzondere of wat minder vaak voorkomende onderdelen worden besteld en zullen dan zo snel mogelijk gemonteerd worden. Als een onderdeel niet voorradig is en wij moeten nogmaals terugkomen voor de montage dan worden deze voorrijkosten niet in rekening gebracht.